محمدصمیم، دانشجوی مقطع ماستری رشته مدیریت و تجارت در دانشگاه کاردان و کارمند یکی از نهادهای بینالمللی است. او میگوید که جوانان سرمایه واقعی کشور هستند و افرادی که در بخش آموزش فعالیت میکنند باید تلاش کنند تا سیستم آموزشی کشور را به گونهای طراحی کنند که جوانان بتوانند بهخوبی از آن بهرهبرداری کنند.
محمدصمیم دورهی لیسانس خود را در موسسه تحصیلات عالی بادغیس که در آن زمان شاخهای از دانشگاه هرات بود، در رشته زراعت پشت سر گذاشت و سپس به عنوان استاد رسمی همان دانشگاه انتخاب شد؛ زیرا او یکی از دانشجویان نخبه آنجا بود.
محمدصمیم میگوید: «افرادی که تحصیلات عالی دارند، معمولاً انتظار اشتغال دارند، اما تعداد کارخانههایی که بتوانند کالا تولید کنند یا شرکتهای بزرگی که در افغانستان فعالیت داشته باشند و اقدام به استخدام کارمندان کنند، بسیار کم است. من جزء معدود افرادی هستم که مشغول به کار هستم و از این بابت بسیار خوشحال و سپاسگزارم. این دستاورد نتیجه تلاش و کوششهای من است.»
او با اشاره به مشکلاتی که در زندگیاش با آن مواجه بوده، میگوید: «نابرده رنج، گنج میسر نمیشود؛ مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد». هر یک از این مشکلات برای او درسآموز بوده و به او کمک کرده است تا راههای موفقیت را بیاموزد.
آقای نایب به عنوان یک جوان که در یکی از نهادهای بینالمللی مشغول به کار است، میافزاید: از اینکه نقشی در خدمت به مردم دارم، بسیار خرسندم. هدف من نه تنها این است که برای خودم خدمت کنم، بلکه میخواهم زمینه اشتغال را برای دیگران، به ویژه جوانان و فارغالتحصیلان کشور، فراهم کنم.
برای تماشایی داستان محمدصمیم نایب، اینجا کلیک کنید.